• General SAMP Section

 • SAMP читови

  Тука се наоѓаат сите .CS и .LUA скрипти за САМП ролеплеј сервери, дискусии за нив и за нивна изработка.
  2 Теми
  2 Мислења
  [mod_sa] Mod Ove...
  Пон Сеп 07, 2020 2:35 am
  Kennedy Видете го последното мислење
 • SAMP Помош

  Тука се наоѓаат темите во врска со помош со некоја скрипта или со проблем со самата игра.
  0 Теми
  0 Мислења

 • SAMP Апликации

  Овде се наоѓаат останати апликации кој ќе ви донесат предност во играта, како бот конектори, акаунт стилери и друго.
  2 Теми
  2 Мислења
  RakSamp 0.3.7 | ...
  Пон Сеп 07, 2020 2:32 am
  Kennedy Видете го последното мислење
 • SAMP Дискусии

  Овде можете да дискутирате со останатите корисници било што во врска со SAMP и серверите.
  1 Теми
  1 Мислења
  RP / Gaming ?
  Пон Сеп 07, 2020 3:03 am
  IlijaCakr Видете го последното мислење
 • Нови мислењаНови мислења
 • Нема нови мислењаНема нови мислења
 • Форумот е заклученФорумот е заклучен
Нашите членови се испратиле точно 12 мислења
Постојат b>6 регистрирани членови
Најновиот регистриран член е darkotodosov